perjantai 27. joulukuuta 2013

Distinct glamour photoshoot

Näin jälkikäteen toivotan teille hyvää joulua! Toivottavasti jokaisen joulu sujui hyvin ja rauhallisesti, onhan joulu kumminkin perheen ja rauhoittumisen aikaa.  Ei tuolla ulkona oikein talviselta näytä mutta on tuolla puolensa esimerkiksi pystyy helposti pyöräilee, korkkareita on helpompi käyttää ja ei ole loskaa. Positiivisella ajatusmaailmassa pääsee pitkälle! Muistin myös että minulla on jakamatta muutama kuva joita kuvasimme kuun alussa. Kuvauksien aikana oli jopa vielä lunta maassa! Kuvaajana toimi Aki Pitkänen.

(C.) Aki Pitkänen, Model: Jasilyn https://www.facebook.com/Jasilyn.neverland
(C.) Aki Pitkänen , Model: Jasilyn(C.) Aki Pitkänen, model: Jasilyn

  “I don't mind being burdened with being glamorous and sexual. Beauty and femininity are ageless and can't be contrived, and glamour, although the manufacturers won't like this, cannot be manufactured. Not real glamour; it's based on femininity.”
― Marilyn Monroe


-J

I was poor white trash, no glitter, no glamour, but I'm not ashamed of anything.
Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/glamour.html#X7XLjkbfFf3yiqgb.9
 Kuvia ei saa käyttää ilman lupaa! Images may not be used without permission!I was poor white trash, no glitter, no glamour, but I'm not ashamed of anything.
Eminem
Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/glamour.html#X7XLjkbfFf3yiqgb.

2 kommenttia:

  1. Ihania <3 Ja Monroen suusta tuli kyllä niin diippiä settiä että ihan sama kuinka vanhaa tekstiä onkaan, vaikuttaa muhun joka päivä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) totta, monroen sanat elävät ikuisesti!

      Poista