maanantai 26. toukokuuta 2014

The End?

Tämän blogin ylläpito on selkeästi jäänyt minulla vähemmäksi ja vähemmäksi, olen huomannut että minulta on puuttunut täysin into ylläpitää tätä vaikka uusia kuvia ja jopa aiheita olisi. Olen tarjonnut tälle blogille kaikki mitä voin ja saanut sitäkin enemmän :) Päätin laittaa tämän blogin sivuun, en ole täysin varma onko tämä nyt lopullinen loppu vai tauko mutta se jää nähtäväksi! Pidän kaikki tekstit vielä kaikille lukijoille tallessa ja katson ajan kanssa tuleeko lopulliseksi päätökseksi sulkea blogi kokonaan ja poistanko kaiken. Muistakaa kumminkin että mitään kuvia ei saa jakaa ilman lupaa! Nyt on aika uusille jutuille ja uudella ajalle!

 Ei  hätä ole kumminkaan tämän näköinen, olen perustanut uuden blogin Lily.fi sivuille ja käsittelen siellä sisustuksesta, malleiluun ja kaikkea siltä väliltä pilke silmäkulmassa.  Voit alkaa seuraamaan uutta blogiani tästä---> www.lily.fi/blogit/js-neverland

Kiitos teille kaikille lukijoille ja vierailijoille jotka ovat viihtyneet blogini parissa ja tervetuloa seuraamaan uutta blogiani!

Voit seurata minua myös

 Facebookissa:  www.facebook.com/Jasilyn.neverland
Instagrammissa: Jasilynia
Pinterestissä: www.pinterest.com/jasilynia/“There is no real ending. It’s just the place where you stop the story.”
― Frank Herbert

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti