torstai 31. tammikuuta 2013

Fashion, traveling and Hair icon.

Todella intensiivinen reissu on takana päin! Mitä siis on tapahtunut tässä tammikuun aikana, erityisesti tämän viikon aikana? Viime vuonna alkoi Schwarzkopf Suomi Hair Icon 2012-kilpailu josta mainitsin blogissani mm. täällä ja täällä. Kilpailu päättyi tässä kuussa ja minähän sen voitin, olen vuoden  2012 Hair Icon!! kilpailu oli todella hauska ja jännittävä! Palkintona oli matka Ruotsiin Mercedes Benz fashion week tapahtumaan jossa pääsimme matkaseurani kanssa katsomaan kaksi muotinäytöstä vip-paikoilla.
Matkustimme tiistaina aikaisin aamulla Ruotsiin Norwegian lentoyhtiöllä ja oli melkoisen hyvää palvelua vaikka paluu matkalla lento myöhästyi noin kolme tuntia. Suomessa olikin ollut  kova lumisade ja tuuli joka aiheutti Helsinki-Vantaa kentällä ongelmia, loppu hyvin, kaikki hyvin ja pääsimme kotiin turvallisesti! 
Ida Sjöstedt AW12 (Ida Sjöstedt nettisivuilta)
Matka ruotsin suuntaan sujui moitteettomasti ja pääsimme hyvin kätevästi bussilla Arlandasta Tukholman keskustaan jossa hotellimme sijaitsi, majoitumme viiden tähden  Radisson Blu Strand- hotellissa. Näköjään tässä hotellissa on monia mainneikkaita muusikkoja, näyttelijöitä majoittunut! Joten ei yhtään valittamisen varaa ollut  ja sijaintikin oli täydellinen!
Tiistaina kävimme katsomassa Ida Sjöstedt näytöstä, asuissa yhdistyi leikkisyys, nuoriso ja tietynlainen klassinen iltapukujen tyylikkyys. Näytöksen päätyttyä olikin hyvin aikaa tutustua Tukholman keskustan kauppojen tarjontaan, muutaman matkamuistokin tarttui mukaan!

Loppu tiistai päivä menikin rentoutuessa ja nauttien hotellista. Tämä päivä oli ollut melkoisen rankka vaikka todelline elämys, mutta noin puolen vuorokauden valvomisen jälkeen se kyllä tuntuikin. Onneksi hyvin nukuttu yö antoi uutta puhtia seuraavaan päivään. Keskiviikkona lähdimme aamusta jo katsomaan Beckmans College of Design mallistoa jossa oli eri tulevaisuusen lupauksien töitä. Lisää infoa ja kuvia voit käydä katsomassa täältä.   Tämä näytös oli minun käsitykseni "huippu muodista" todella surrealistisia, graaffisia ja rohkeita ratkaisuja.  Kiinostavia yksityiskohtia, erilaisia materiaalien käyttöä ei pelätty käyttää! Katsojalle annetaan todella paljon katsottavaa ja jokaista asua olisi voinut katsoa pidempääkin. Ehdottomat  suunittelija/asu suosikkini olivat: Malin Unga, Nhina Svensson, Martin Karlsson, Marita Öhman ja Oliva Edvinsson.

Loppupäivästä kerkesimme matkustelemaan ruotsissa paikallisten tyyliin ja lähdimme metrolla kauemmas etsimään Sivletto nimistä kauppaa, tämä kauppa on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! Lopulta ei ole edes vaikea löytää, kartta kouraan ja löytää perille:)  Voit tilata myös netistä vaatteista ym. käy vilkaisemmassa nettisivuja sivletto.com. Täältäkin lähti muutama matkamuisto ja tuliainen pojalleni mukaan.
Lopulta lähdimme metrolla takaisin  sijaintiimme, hyppäsimme Arlandaan menevään bussiin ja lentokentälle.

Todella hieno matka ja voi olla että tämä oli niitä kerran elämässä kokemuksia!Kiitos siis Henkel Norden Oy (Minna E.), Shwarzkopf, MBFW Stockholm, Radisson Blu Hotel ja iso kiitos matkaseuralleni! Kuvia jaan kansanne myöhemmin, siihen asti saatte nähdä vaihtuneen hiuslookini eli ajoin itselleni sivusiilin, mitä mieltä olette?


Travel and change of place impart new vigor to the mind.  
~Seneca
-J
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti