sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Me, Myself & I pictures

Tällä erää esittelen teille kuvia itsestäni, pelkkä minä. Ilman mitään suurempia kaunisteluja tai hurjia muokkauksia, minä itse kaikkine virheineen ja epäkohtineen. Uskon itse että viat ovat osa uniikkia täydellisyyttä. Nämä kuvat ovat myös tammikuun kuvailujen saldoa ja kuvaajina toimi Timo Koponen ja Jussi Mustonen. Jussin kanssa kuvailtiin oikealla vanhanajan kameralla joten kuvaukset olivat haastavat, erikoisen ja kaikenpuolin mukavat! Erityisesti koko kuvausprosessi oli uusi kokemus itselleni. Joten ilman pidempiä puheita ja kertomuksia, "Hyvä yleisö saanko esitellä, minä itse!"

Muistakaa että kuvia ei saa käyttää ilman lupaa!  Images may not be used without permission!

(C.) Timo Koponen, Model: Jasilyn

(C.) Timo Koponen, Model: Jasilyn

(C.) Jussi Mustonen, Model: Jasilyn

(C.) Jussi Mustonen, Model: Jasilyn

Mitä mieltä te olette? Innostaako enemmän katsoa kuvia ns. todellisesta kauneudesta, naiset/miehet kaikkine virheineen eli rypyt, näpyt, jenkkakahvat ym. Vai haluatteko katsoa mielummin fantasiaa, muokattuja kuvia jotka antavat kuvaa toisenlaisesta oikeasta ihmisestä.
Itse pidän kumpaakin hyvänä, pidän kauniista kuvista mutta on hetkiä kun palaan takaisin "todellisuuteen" ja tiedän kuka ja mikä olen. Voit seurata minua ja puuhailuani fb-sivuillani --> Jasilyn


Always be a first-rate version of yourself,
 instead of a second-rate version of somebody else.  
~Judy Garland


-J2 kommenttia:

  1. Nuo ovat henkilökuvia sanan varsinaisessa merkityksessä eli ihminen aidosti. Haluaisin itestänikin samantyyppisiä kuvia joskus, vaikka niitä omia virheitään on aavistuksen hankala hyväksyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tälläisiä kuvia jokaisen ottamaan itsestään, se on vapauttavaa :) vaikeaa omalla tavallaan hyväksyä virheet vaikka ne tekeekin juuri minusta minut ja tulisi olla ylpeä...mutta samalla haluaisi uskoa fantasiaan, täydellisyyteen

      Poista