tiistai 6. elokuuta 2013

Country pin-up photography

Viimeisestä blogikirjoituksesta on ihan liikaa aikaa! Olen ollut täysin kesän ja loistavan fiiliksen armoilla, taitaa olla jokin vaihe menossa mutta eihän tässä muuta auta kuin vain nauttia!
Tästä elämästä nauttimisesta voisin kirjoittaa enemmänkin mutta jätetään se seuraavaan päivitykseen, tällä erää jaan teidän kanssa muutaman viikon takaisista kuvauksista kuvia. Kuvaajana toimi Kimmo Janhunen ja aiheena oli "country pin-up". Kuvasimme melkein paikallisessa keskustassa, ei olisi heti uskonut että keskeltä kaupunkia voi löytää melko täydellinen maaseutu alueen. Kuvaukset olivat maiseman ja fiiliksen puolesta oikein mahtavat. Aika kului juosten ja kuvat ovat mieluisia, eli onnistunut setti. Kuvauksissa käytimme myös upeaa jenkkiautoa mutta näitä kuvia ette pääse näkemään vähään aikaan mutta hyvää kannattaakin odottaaa! Muistattehan että kuvia ei saa käyttää ilman lupaa! Images may not be used without permission!


(C.) Kimmo Janhunen, Model: Jasilyn

(C.) Kimmo Janhunen, Model: Jasilyn

(C.) Kimmo Janhunen, Model : JasilynThese are not dark days: these are great days - the greatest days our country has ever lived.
-Winston Churchill


-J

Ps. Voit käydä tykkäämässä facebook sivujani tästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti