keskiviikko 28. elokuuta 2013

Muutoksien tuulet puhaltaa

Nyt on sattunut ja tapahtunut kaikkea mitkä mieluusti haluan jakaa kanssanne! Olen ollut ns. tuuliajoilla liian pitkään ja hiukan hukassa mitä elämässä tapahtuu, mitä haluan ja olen pelännyt muutoksia. Pelko on hyvästä, se saa asiat menemään eteenpäin ja rohkistumaan kun huomaa että pelko on ollut turhaa. Isojen elämänmuutoksian myötä sain vihdoin ja viimein suuren mahdollisuuden vain ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähteä tavoitelemaan unelmia! Osa on jopa toteutunut, osa vaatii paljon työtä, tuuria ja itsevarmuutta jotta se toteutuisi mutta ensimmäinen (ja se vaikein) askel on jo otettu ja seuraavaksi toivon että saan apua toisen askeleen ottamiseen..

Kuva: Nocturnal Acency, Model: Jasilyn, (C.) Eliza Rask


Sain viime viikolla mitä parhaimman uutisen joka vahvisti sen että mallin urani jatkuu! Olenkin ollut viime aikoina epävarma tämän suhteen ja vakavasti harkinnut malleilun lopettamista mutta tästä taas nähdään että kannatti odottaa ja yrittää :) eli on ilo ilmoittaa että olen päässyt Nocturnal Agencyn malliksi ja tämä kyseinen toimisto sijaitsee Ruotsissa. Tämä toimisto välittää erilaisen kauneuden edustajia juontajista malleihin ja voin sanoa että olen hyvin innoissani tämän asian johdosta! On kunnia liittyä tähän upeaan joukkoon erityisesti edustamaan Suomea! Tällä hetkellä olin ainoa suomalainen tässä joukossa ja teen parhaani (ja vähän enemmän) jotta edustan vain hyvällä :)
Näin ne ajat muuttuvat ja tosiaan, yrittänyttä ei laiteta. Näin pienen kylän nainen pääsi kuin pääsikin näyttämään mistä minut on tehty!
Muutenkin tuntuu että nyt minussa on voimaa, halua ja oikea aika muuttaa itseäni ja elämänsuuntaani sinne minne sen tuleekin mennä. Positiivinen ajattelu  näköjään aiheuttaa vuorovaikutusta ja tapahtuu positiivisia asioita, tällä tiellä on hyvä jatkaa.

(C.) Eliza Rask, Model: Jasilyn


Voit tykätä Nocturnal Agencyn fb-sivuista tästä!
Omasta fb-sivuistani voit tykätä tästä!


"All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them."
 -Walt Disney 


-J


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti